All comments on :
LIPIKAR Gel Lavant

Smirujući gel za pranje.

3337872418785
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-gel-lavant-smirujuci-gel-za-pranje-tijela-svakodnevno-pranje-osjetljiva-koza-karite-maslac

5 recenzije

5.05

Napisao/la: 

5

“ odlicno i bezbolno ”

Borili smo se s alergijskim reakcijama na ubode insekata. Postajalo je sve gore svake godine, pojavljivali su se ogromni kao gnojni plikovi po kozi, otisli smo kod dermatologa i preporucio nam je Lipikar gel, bili smo skepticni no nismo odustajali, nakon 2 tjedna, koza je postajala bolja a alergijske reakcije nisu bile toliko intenzivne i manje svrbeza i svega. Definitivno odlican proizvod vrijedan svake kune.

Napisao/la: 

5

“ Zbogom ljuskama i krustama! ”

Borimo se sa dermatitisom već 2 godine, naša mala princeza bez njege tijela i bez La Rocheovih proizvoda ne funkcionira. Zahvaljujemo vam na tome.!

Napisao/la: 

5

“ Savrseno ”

Dok sam svakodnevno sestri krala proizvode za njegu lica, slucajno sam naisla na ovaj i odusevila se toliko da sam odlucila sama sebi kupiti. To je inace moj prvi proizvod za njegu lica koji sam sama kupila, a ne ukrala sestri. Dovoljan razlog da i vi probate?

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ odličan gel za njegu cijelog tijela ”

Ovaj gel koristim od kad sam dosla s bebom iz bolnice.Koristim ga i za njegu svog tijela kao i svakodnevno za njegu bebinog tijela.Odličan je, divnog mirisa,nježan za nježnu bebinu kožu,ne isušuje,ne iritira,jako ga volimo

Napisao/la: 

5

“ Odličan izbor ”

Lipkar gel mi je odličan izbor za njegu lice u ljetno vrijeme! Odlično čisti, ne isušuje, i jako dugo traj., a koža ostane glatka i osvježena.

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci