All comments on :
Lipikar Baume AP+M

Obnavljajući balzam s trostrukim učinkom. Umiruje kožu, sprečava svrbež i ponovno pogoršanje stanja kože. Pogodan za upotrebu kod atopijskog dermatitisa.

3337872418587 / 3337872418570
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-protiv-iritacije-i-svrbezi-osjetljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-osjetljiva-iritirana-koza

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Lipikar je prava stvar ”

Kod svakog crvenila i neobjašnjivog osipa na koži mog djeteta posegnem za ovim balzamom, obavezan je u našoj kućnoj ljekarni. Spašava od crvenila i svrbeža u rekordnom roku, hidratizira kožu i obnavlja.

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Lipikar - čudo od balzama ”

Nakon trudnoce koža mi je postala dosta suha i cak se na nekim djelovima perutala osobito na licu T zona. Koristila sam razna ulja ali njihov ucinak bi bio samo privremeni i poboljsanje bi bilo tek nakon nekog duzeg vremena. Naime, i nasa beba je imala dosta suhu kožu od rodjenja a osobito nogice. Čitala sam mnoge recenzije raznih proizvodjaca za suhu kožu i za oko mi je zapeo La Roche Posay. Nisam dvoumila jer je rijec o mojoj bebi sada staroj 3mj. Balzam nam je pomogao vec nakon prvog koristenja sto nisam vjerovala! Koristim ga i ja, lice a osobito T zona mi je kao nova, bez crvenila i perutanja. Moja koža je napokon nahranjena, hidratizirana i zasticena! Sve preporuke

Napisao/la: 

5

“ Dermatitis by by ”

Dakle ovo nas je spasilo. Čuda krema smo probali te zime kad nas je taj zlocesti dermatitis napao al ovo je savršeno. U kombinaciji sa uljem za kupanje dobar dio kože je bio izljecen a one najgore djelove je umirilo i držalo pod kontrolom do proljeća. Od tada a zbog bebaća koji je bjel kao sir i ima jako osjetljivu kožu ja vjerujem samo la rocheu. Upravo kupili i Anthelios 50+ losion i već znamo da će nam biti odličan

Napisao/la: 

5

“ Spas za suhu kožu ”

Već dugo imam problema sa suhom kožom.Zbog autoimune bolesti koristim lijekove koji mi uzrokuju razne probleme i nakon što sam isprobala Lipikar Balzam vidjela sam veliku promjenu i olakšanje.Nakon samo kratkog vremena korištenja smanjila se svrbež kože pa tako i iziritiranost zbog češanja.Nastavljam koristiti i dalje jer više nemam straha da ću imati ranice od češanja a i jako je lijepo napokon vidjeti da postoji proizvod koji jako brzo pokaže da može riješiti problem suhe kože.Koristim ga u kombinaciji sa Lipikar Sydnet AP+ i osjećam se preporođeno.Dobro nam došlo blizanci.Lijepo je što postojite <3 Nastavljam koristiti i dalje i preporučam svima koji imaju sličnih problema.

Napisao/la: 

4

“ Nježni balzam za tijelo ”

Ovaj balzam za tijelo je vrlo nježan, lako se razmazuje i brzo upija. Miris je neprimjetan. Svakako bi bilo poželjno da postoji vezija i bez mineralnih ulja i alkohola kako bi proizvod postao još bolji!

Napisao/la: 

5

“ Lipikar je prava stvar ”

Lipikar baume me stvarno iznenadio brzinom djelovanja na kožne probleme. Koristim ga na sebi , a i na bebaču, kad god nam se pojavi crvenilo ili osip. Na svojoj koži sam se uvjerila da svrbež nestaje u par sekundi, a kroz par minuta se povlači i osip sa crvenilom. DHidratizira kožu, brzo se upija i nema mirisa. Obavezna kremica u mojoj kućnoj ljekarni, brzo rješenje za sve kožne probleme.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci