All comments on :
Lipikar Baume AP+M

Obnavljajući balzam s trostrukim učinkom. Umiruje kožu, sprečava svrbež i ponovno pogoršanje stanja kože. Pogodan za upotrebu kod atopijskog dermatitisa.

3337872418587 / 3337872418570
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-protiv-iritacije-i-svrbezi-osjetljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-osjetljiva-iritirana-koza

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

5

“ Najbolji balzam za suhu kožu ikada ”

Dobivši uzorak ovog balzama, koristila sam ga za svoju djevojčicu koja ima izuzetno osjetljivu i suhu kožu i to tri dana zaredom. Dosad smo koristili jedan drugi balzam koji nam je odgovarao. Nakon korištenja vašeg proizvoda rezulat je fantastičan. Koža joj je meka, hidratizirana, nema crvenila i češanja. Tekstura je odlična, lako se razmazuje i brzo upija, nema parfema sto nam je izuzetno važno. Ako jedna četverogodišnja djevojčica uočava razliku i osjeti promjenu na svojoj koži što ja više mogu dodati, nego vam zahvaliti. Definitivno postaje dio naše svakodnevne rutine.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Za cijelu obitelj ”

Lipikar balzam koristi cijela moja obitelj, sin sa atopijskim dermatitisom, bebica koja ima 7 mjeseci, ali i ja. Sinu je koža mekša, svrbež kože je smanjen te odkad ga mažemo nismo morali koristiti kortikosteroide. Bebicu mažemo od prvog kupanja u sklopu naše večernje rutine, lako je razmaziv i ostavlja kožu mekanom. Ja ga također koristim u zimskim mjesecima jer mi je koža izrazito suha, a ljeti ga koristim nakon sunčanja. Ovo mi je definitivno najdraži Lrp proizvod!

Napisao/la: 

5

“ Lipikar Baume AP+ ”

Koža na tijelu i rukama mi je izrazito suha i sklona svrbežu . Prije nego sam počela koristiti ovaj balzam ujutro sam se budila sva izgrebana i u ranama. Upotrebom ovog balzama koža je hidratizirana i umirena, a ja se budim bez iritacija i ranica. Balzam je vrlo nježan za kožu, obnavlja ju i dubinski hidratizira. Pošto dolaze sve topliji dani, želim da mi koža bude lijepa, zdrava i sjajna, a ne suha, gruba i iziritirana - ovaj balzam mi to omogućuje. :)

Napisao/la: 

5

“ marija.m ”

sto reci za ove proizvode od kad sam cula i preporucilabi ih svima jer su najbolji od kad imam bebu ne kupujem nikakve gluposti osim vasih proizvoda...za sebe takoder.pomoglo jako i uklonilo tjemenice...od kad koristimo koza nam nije vise suhaljepo je nahranjena i mekana.

Napisao/la: 

5

“ PUNO VAM HVALA ”

I da napokon da smo i mi svoje muke riješili.Ovaj balzam je čaroban,nakon što smo samo dva dana mazali seboreični dermatitis na licu je napokon nestao.Moram napomenuti da smo tri mjeseca mazali svime što nam je pedijatar preporučio,ali nam NIŠTA nije pomoglo.Moja bebica od šest mjeseci je napkon sretna.HVALA VAM PUNO.

Napisao/la: 

5

“ Nevjerojatno ”

Nakon svega sto smo probali za naseg malog rumenka jedino nam je ovaj proizvod bio ucinkovit...inace nas malecki se bori sa jakim crvenilom na obrascicima...nema sta nismo probali...i evo uz Lipikar Baume AP+ mirni smo vec tjedan dana 😊🎉

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci