All comments on :
Lipikar Baume AP+M

Obnavljajući balzam s trostrukim učinkom. Umiruje kožu, sprečava svrbež i ponovno pogoršanje stanja kože. Pogodan za upotrebu kod atopijskog dermatitisa.

3337872418587 / 3337872418570
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-protiv-iritacije-i-svrbezi-osjetljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-osjetljiva-iritirana-koza

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

5

“ Naš spas za kožu ”

Testeri za Lipikar Baume AP+ stigli su n u pravo vrijeme..Naime,najmlađe dijete ima dermatitis i posebno nam je problematičan onaj u pelenskom području.Odmah sam testirala dobiveno i prezadovoljna sam..crvenilo se smanjilo,primjecujem da se i puno manje svrbi...sljedeči korak bio je odlazak u apoteku i kupovina pakiranja našeg spasa za kožu :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Kako da atopična i suha koža postane prošlost : Lipikar! ”

Nakon nekoliko krema preporučenih od strane liječnika,koje se nisu pokazale previše učinkovite (svrbež se možda malo ublažio, ali nije nestao, crvenilo i hrapavost kože se nisu povukli) , stigao nam je tester Lipikar Baume AP+ balzama. Oduševila sam se. Več nakon prvog mazanja mali sin je zaključio da je to "dobja kjema" jer ga mrlje hrapave kože po tijelu nisu više svrbile, a nije bilo ni plakanja navečer nakon kupanja Lipikarom Syndet i ponovnim mazanjem balzamom ( nakon kupanja svrbež je obično evoluirao maksimalno). Nakon 3 dana redovite upotrebe obadva proizvoda (mazali smo ujutro i navečer) , suha koža je postala prošlost! Lipikar koristimo i dalje, a prepiručujem ga baš svima!

Napisao/la: 

5

“ Pohvala ”

Uclanila sam se u klub samo kako bih mogla maksimalno se zahvaliti LP-u jer je ovaj proizvod vise nego odlican, preporucila bih ga svakome! Bebi je jako puno pomoglo kod svrbeža, njeguje kožu i k tome nema intezivne mirise tj. Nije parfumiran!! Sve pohvale❤

Napisao/la: 

5

“ Najbolji proizvod za suhu kožu ”

Lipikar Baume AP+ je proizvod koji je pomogao mojoj koži kada joj je to bilo najpotrebnije, ali pomaže joj i dan danas. Problem je izbio prije cca 3 godine na zimu. Noge su me počele užasno svrbiti kada bi ušla u zagrijani prostor nakon što bih neko vrijeme provela na hladnoći. Svrbež je bio neizdrživ i koža mi se od čestog svrbeža počela guliti i dobila sam blage rane po nogama i koža mi se jako osušila. Išla sam doktoru da se vidi ima li određeni razlog zašto se to pojavljuje, no nisu došli do nikakvog zaključka. Čak sam išla i na testiranje za alergiju da vidimo jesam li na nešto alergična pa mi se to pojavljuje. Ali i to je bilo (ne)uspješno jer nisam na ništa alergična. Opet sam posjetila doktoricu opće prakse i ona mi je preporučila Lipikar Baume AP+ koji od tada koristim. I puno mi je pomogao, situacija više nikad nije bila toliko kritična. Poslije tuširanja redovito ga nanesem i problema nema. Iritacija je nestala i koža je mekana i nije suha. Proizvod je mliječno bijele boje i bez mirisa što je još jedan veliki plus. Uvijek nakon što namažem noge, redovito ostatak proizvoda razmažem po rukama koje su jako glatke u ove zimske dane. Da nije ovog prozivoda, ne znam što bi mi drugo pomoglo i jako sam zahvalna na njemu. Pakiranje od 200 ml mi je praktično jer ga uvijek mogu ponjeti na nekakve destinacije ako putujem negdje, a pakiranje od 400 ml stoji uvijek u kupaonici i redovito se koristi. Lipikar Baume AP+ preporučila bih svima sa suhom kožom koja svrbi i osjetljiva je. Također bi ga preporučila ženama koje imaju osjetljivu kožu nakon brijanja jer smatram da nikakvo "obično" mlijeko za tijelo neće smanjiti iritaciju i učiniti kožu mekšom kao ovaj proizvod. Definitivno proizvod koji vrijedi, jer ipak zdravlje nam je na prvom mjestu!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Spas za kožu ”

Lipikar Baume koristimo već 3 godine za dijete sa atopijskim dermatitisom. Obožavamo ga jer je lako razmaziv, brzo se upija i koža je naočigled mekša. Svrbež koze nam je pod kontrolom, a to je ono što je za naše dijete ipak najvažnije.

Napisao/la: 

5

“ Baume AP+ ”

Na preporuku pedijatra kupila sam ovaj balzam za moju djevojčicu koja na pojedinim dijelovima ima crvenu i nadraženu kožu. Nakon sam nekoliko korištenja vidjelo se znatno poboljšanje i od tada je ovaj balzam u svakodnevnoj upotrebi. Pomaže održavati kožu vlažnom, mekom i najbitnije da ublažava svrbež.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci