All comments on :
Lipikar Baume AP+M

Obnavljajući balzam s trostrukim učinkom. Umiruje kožu, sprečava svrbež i ponovno pogoršanje stanja kože. Pogodan za upotrebu kod atopijskog dermatitisa.

3337872418587 / 3337872418570
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-protiv-iritacije-i-svrbezi-osjetljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-osjetljiva-iritirana-koza

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

5

“ Super ”

Super

Napisao/la: 

5

“ nigdje bez ovog balzama ”

Kako nam djevojčica ima jaki atopijski dermatitis koji je udružen s jako puno alergija, neophodan nam je bio balzam za njegu bez parabena i bez konzervansa. S ovim balzamom svakodnevna njega postala nam je laganija, s obzirom da se isti lako nanosi i razmazuje, te također brzo upija. Kako joj je koža inače poprilično suha i nadražena, ima perioda kad neopisivo svrbi i remeti kako san tako i dnevne aktivnosti. Nakon učestale upotrebe ovog balzama, koža se djelomično smirila, a faze pogoršanja sve su nam rjeđe i rjeđe. Koristimo pakiranje od 400 ml, jer nam je praktičnije s obzirom da ima pumpicu, pa si malena i sama svaki put kad prolazi pored njega namaže rukice. Najbolji učinak za kožu smo postigli kad smo počeli ovaj balzam koristiti zajedno s ostalim proizvodima iz iste linije- Lipikar Syndetom AP+ i Lipikar Stickom AP+.

Napisao/la: 

5

“ Dugogodišnja ljubav ”

Otkrila sam ovaj proizvod prije 3 godine i od tad je stalna postava kod moje njege tijela. Iako nemam atopičnu kožu već samo suhu ovo je jedini proizvod koji ju tijekom zime održi u dobrom stanju. Iako ga mirisom nebi na prvu odabrala, učinak je toliko dobar da je miris zanemarivi faktor.

Napisao/la: 

5

“ Optimalan proizvod ”

Počeli smo koristiti Lipikar liniju kod prvih znakova atopije kad je beba imala 5 mjeseci. Linija nam se pokazala idealnom za naš problem i od tada koristimo isključivo te proizvode za njegu naše djevojčice koja sad ima 25 mjeseci.

Napisao/la: 

5

“ Preporuka pedijatrice ”

S ovim sam proizvodom bila najzadovoljnija koristila sam ga u obliku testera danog od strane pedijatrice uz tester lipkar syndet i lipkar cicaplast b5. molila bih vas primjerak da dovrsim kuru. ako bi mi koristilo bih ga i dalje s jos 3 vasa proizvoda nastavila koristiti.Znala bih nakon potrosenog ovog proizvoda nanositi mu kremu od nevena koju sam sama napravila jer je bio preosjetljiv na bilo sta drugo al je ipak mu se atopijski dermatitis vratio.zato vas molim za primjerak

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci