All comments on :
Lipikar Huile lavante AP+

Ulje za pranje kože. Protiv iritacija i svrbeža.

Pogledajte detalje proizvoda
Lipikar Huile lavante AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

9 recenzije

5.09

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Top proizvod " od glave do pete " ”

Top proizvod, ugodnog i blagog mirisa. Ulje koje se u dodiru sa vodom pretvara u emulziju te se sa lakoćom ispire. Proizvod koji moja atopic djevojčica koristi od glave do pete. Koža je nakon korištenja mekana na dodir i manje nadražena. Odlična podloga za daljnju njegu kože.

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Savršenstvo! ”

Za ovaj proizvod zaista imam same riječi hvale. Jedan je od boljih proizvoda koje sam koristila. Nakon korištenja koža je meka, njegovana i podatna. Lagane je teksture i ne ostavlja masan sjaj. Miris je prijatan. Nakon zime koža mi je je bila podosta isušena. Nakon samo jednog korištenja koža je glađa i mekša sa znatno manje crvenila. Svakako preporučujem :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Cista petica ”

Mene je ovo ulje za pranje kože ODUŠEVILO. Osjećaj nakon ispiranja nije mastan, a koža je nahranjena, meka i njegovana. Ugodnog je mirisa. Koristim ga po potrebi. S obzirom da mi je koža često isušena to po potrebi se svede na dnevnu bazu. Također, slažem se sa recenzijama ispod, zaista nakon korištenja nije potrebna dodatna njega :) Tako da ovom proizvodu dajem zasluženu peticu. Svakome tko se dvoumi oko kupnje ima moje tople preporuke ;)

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Odličan proizvod za suhu kožu ”

Ulje za pranje kože odlično za kožu koja je suha i sklona iritaciji. Postiže se mekoća i smanjuje se mogućnost svrbeža, crvenila i iritacije.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Bolje od baby ulja ”

Savršeno za brzo skidanje šminke i čišćenje lica. Ugodnog blagog mirisa i nježne teksture, brzo skida svu šminku sa lica. Koža je sviježa i nema osjećaj zatezanja nakon korištenja ovog proizvoda.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ spas za kožu naše djevojčice ”

Atopijski dermatitis otkriven joj je još dok je bila beba. Koristili smo puno različitih proizvoda, i ništa nije pomoglo. La Roche Syndet ap, je bio zapravo prvi koji je pomogao. Nakon njega nedugo smo isprobali i ovaj proizvod. Prezdovoljni smo mi, a najbitnije i naša djevojčica. Koža joj je mekana, i na svu sreću trenutno nema dermatitis. Svaki roditelj, čija djeca imaju atopijski zna koliko je teško i tužno gledati ih u boli, sa ranicama. Svaki put mi se srce slama, kad vidim koliko ju boli i koliko plače. Sreća na ovim proizvodima, vrijede svake kune.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci

Video

Learn more about the microbiome

The Microbiome - A revolution in research - A worldwide project (8QInIb_wiQA)