Lipikar Huile lavante AP+

Ulje za pranje kože. Protiv iritacija i svrbeža.

Pogledajte detalje proizvoda
Lipikar Huile lavante AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

6 recenzije

5.06

Napisao/la: 

Godine starosti: 35-44 godine

5

“ Odličan proizvod za suhu kožu ”

Ulje za pranje kože odlično za kožu koja je suha i sklona iritaciji. Postiže se mekoća i smanjuje se mogućnost svrbeža, crvenila i iritacije.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Bolje od baby ulja ”

Savršeno za brzo skidanje šminke i čišćenje lica. Ugodnog blagog mirisa i nježne teksture, brzo skida svu šminku sa lica. Koža je sviježa i nema osjećaj zatezanja nakon korištenja ovog proizvoda.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ spas za kožu naše djevojčice ”

Atopijski dermatitis otkriven joj je još dok je bila beba. Koristili smo puno različitih proizvoda, i ništa nije pomoglo. La Roche Syndet ap, je bio zapravo prvi koji je pomogao. Nakon njega nedugo smo isprobali i ovaj proizvod. Prezdovoljni smo mi, a najbitnije i naša djevojčica. Koža joj je mekana, i na svu sreću trenutno nema dermatitis. Svaki roditelj, čija djeca imaju atopijski zna koliko je teško i tužno gledati ih u boli, sa ranicama. Svaki put mi se srce slama, kad vidim koliko ju boli i koliko plače. Sreća na ovim proizvodima, vrijede svake kune.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ Savršeni proizvod ”

Trenutno moj br 1 ulje za pranje kože.Nježnog,cvjetnog i proljetnog mirisa lagano se zapjeni i umasira u kožu.Nakon što se ispere koža je osjetno jako mekana i nahranjena bez iritacije i suhoće kože.Nema potrebe za korištnje mlijeka poslije tuširanja!!

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Divota tuširanja ”

Ugodnog i nenametljivog mirisa, neisušuje kožu već naprotiv... ostaje meka pa tone losiona po koži nije potrebno kasnije nanositi.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Za nježnu bebinu kožu ”

Otkad koristimo Lipikar, naša koža je opet poput bebine. Bila je atopična (beba 4mj) i nakon mjesec dana koristenja ulja za kupanje te Lipikar losiona, nasa koža je ponovno nježna i nahranjena 😍 Lipikar je postao novi prijatelj naše male obitelji 😊

  LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

  Ostali članci

  TUTORIAL

  How to prevent baby skin irritations

  Video

  Learn more about the microbiome

  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Pushs\Articles_4-5\INT  v_article_microbiome.jpg