All comments on :
Lipikar mlijeko za tijelo

Mlijeko za tijelo koje koži vraća lipide.
Protiv suhoće kože.

3337875549615
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-mlijeko-za-tijelo-protiv-suhoce-protiv-zatezanja-vraca-kozi-lipide-hidratacija-osjetljiva-suha-koza

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

5

“ The best ”

Moje lice i ostatak moga tijela su u totalnom kontrastu. Dok je lice izrazito masno i teško je pronaći proizvod koji ga dodatno ne masti tako da mi je za ostatak tijela teško pronaći proizvod koj dovoljno dobro hidratizira. Od isprobavanje brojih losiona, maslaca koji su obećavali hidrataciju a ništa od toga nisu učinili za moju kožu. Nedavno sam na poklon od kolegice dobila ovaj losion i oduševila se. To je upravo to što mojoj koži treba hidratacija i mekana i nježna koža. Nema više perutanja kože zbog suhoće, osobito na nogama. Moja koža je potpuno nahranjena i predivna. Izgleda potpuno zdravo i svježe. Mogu sa sigurnošću reći da ovaj proizvod vrijedi svake kune.

Napisao/la: 

5

“ Odlično mlijeko ”

Uz La Roche Posay Lipikar lait, opet se smijem, moji problemi su nestali, i nema tog dana, kad ne zahvalim u sebi, za sva olakšanja. Tri nježna mazanja i već je bilo bolje, ostala sam u čudu i s puno dobre volje. Svrbež, crvenilo, zatezanje- moje su noćne more, ali u ljekarni su rekli: -"Uz La Roche Posay bit će!". Hvala im na preporuci, jer ga osim mene svi u obitelji sada koriste i tu nema dileme.

Napisao/la: 

5

“ Preobrazba ”

Imali smo čast isprobati ovaj proizvod i to baš u trenu kad više nisam znala s čime istjerati osip s dječje kože. U samo jednom nanosu osip je postao manje vidljiv, počeo je blijediti i nakon još par nanošenja sasvim je nestao. Ne ostavlja trag, nije masan, brzo se upija i čini kožu opet nježnom i mekanom. Ako je pomogla našoj osjetljivoj koži u ovom kriznom momentu, ja joj vjerujem. Svake pohvale za mlijeko :)

Napisao/la: 

5

“ Najbolje mlijeko ”

Zaista nabolje mlijeko za tijelo koje sam probala, Isprobavala sam razne brendove no ništa nije djelovalo kao ovaj proizvod. Moju suhu i perutavu kožu drži pod kontrolom te nestaje svrbež nakon tuširanja. Koža mi je nahranjena i glađa. Definitivno nb 1 za hidrataciju!

Napisao/la: 

5

“ Fav proizvod! ”

Prije par dana dobila sam vaš tester, nisam bila skeptična sa isprobavanjem zbog toga jer redovito i već duže vrijeme koristim vaše proizvode i zadovoljna sam. Lipikar losion me oduševio zbog svojeg brzog upijanja, nema mirisa, a to je zapravo pozitivna strana zbog toga jer sam uvjerena da je 100% prirodan i da nema raznih dodataka u njemu, koža je nakon tretmana mekana i ne ostavlja masne tragove. Nakon što sam umasirala losion, osjećala sam lagano upijanje u kožu. Predobar proizvod, def najdraži!

Napisao/la: 

5

“ OLAKŠANJE ZA SUHU I OSJETLJIVU KOŽU ”

Lipikar Lait posatao nam je dio svakodnevice. Nanosimo ga jednom dnevno što je i dovoljno i to nakon tuširanja. Budući da se radi o osjetljivoj koži, također vodimo računa i o tome da se tuširamo i kupamo odgovarajućim blagim proizvodom bez sapuna kako bi i na taj način zaštitili svoju kožu od neugodnosti. Ne masti kožu i brzo se upija i što je jako važno, ne ostavlja traga na odjeći. Smiruje i štiti kožu koja je na dodir meka. To što nema parabena bio je razlog kupnje kao i kvalitetni sastojci.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci