All comments on :
Lipikar mlijeko za tijelo

Mlijeko za tijelo koje koži vraća lipide.
Protiv suhoće kože.

3337875549615
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-lipikar-mlijeko-za-tijelo-protiv-suhoce-protiv-zatezanja-vraca-kozi-lipide-hidratacija-osjetljiva-suha-koza

29 recenzije

5.029

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Oduševljena! ”

Lipikar LAIT mlijeko je savršeno! Izuzetno lako se razmazuje pa nije potrebno puno proizvoda da bi se namazalo cijelo tijelo, a mali sin može s njim sam namazati dostupne dijelove tijela što nam spremanje u krevet pretvara u igru! Brzo se upija i tako nam štedi vrijeme jer ne moramo čekati da se obučemo, a osjećaj koji ostavlja na koži je fantastičan. Nema svrbeža i zatezanja, koža uživa u punom sjaju!

Napisao/la: 

5

“ LIPIKAR LAIT ”

Imam jako suhu kožu koja me svrbi i peruta se i rijetko koji proizvod mi pomaže u ublažavanju ovih simptoma pa makar i kratkotrajno. LRP Lipikar Lait me je oduševio već prilikom prve upotrebe jer trenutačno djeluje na ublažavanje svrbeža kože i koži donosi trenutačno olakšanje te ju čak i ugodno hladi. Nakon par dana korištenja ovoga mlijeka perutanje kože je u potpunosti prestalo kao i neugodan osjećaj zatezanja i svrbeža. Moja koža iz redovito korištenje ovoga mlijeka je nahranjena i mekana.

Napisao/la: 

5

“ PREPOROD ”

Već mjesec dana borimo se s osipom na koži guze (govorim o bebi). Isprobali smo razne proizvode. Ovaj mali uzorak stigao je u pravo vrijeme. Samo jednom mazanjem osip je počeo nestajati, a daljnim korištenjem blijedi, povlaći se. Korisnici smo brojnih La Roche proizvoda. Lipikar lait losion djeluje umirujuće na nadraženu kožu zahvaljujući prirodnim sastojcima, vraća joj sjaj i mekoću. Brzo se upija, ne ostavlja masni trag. Mojoj bebi je pomogao i ja joj vjerujem! Naša guza je opet zdrava!

Napisao/la: 

5

“ Preporod ”

Već mjesec dana borimo se s nekim osipom na guzi (govorim o bebi). Ovaj mali uzorak stigao je u pravo vrijeme. Samo jednim mazanjem, nevjerojatno, ali osip je postao manji, a s nastavkom korištenja blijedi, nestaje. To govori o super djelotvornom učinku. Korisnici smo i ostalih proizvoda i vjerni smo kupci. Lipikar lait losion brzo se upija, ne ostavlja trag, umiruje nadraženu kožu vračajući joj sjaj. Mojoj bebi je pomogao i ja joj vjerujem!

Napisao/la: 

5

“ Vrhunski elixir ljepote za cijelu obitelj ”

Oduševljena testerom,odlučila sam podijeliti s vama svoje iskustvo. Prva pomisao bila je NAPOKON! Napokon proizvod koji zadovoljava sve potrebe moje kože, hidratizira je, umiruje i čini baršunasto mekom i podantnom. Blagog, neutralnog mirisa i dodir svježine kožu čine prirodno nježnom i nahranjenom. Odlično otkriće za cijelu obitelj koje će biti neizostavan dio naše svakodnevne higijene i opuštanja.

Napisao/la: 

5

“ Kava za dušu i mlijeko za tijelo :) ”

Iako je moja koža mješovita, nakon depilacije voskom, koža mi se zna perutati i suha je. Dok sam pila kavu i čuvala svoju bebu, namazala sam noge mlijekom. Moram priznati da nemam puno vremena za njegu zbog hrpe obaveza, ali ovo je mlijeko položilo - brzo se suši (praktično za mame i sve koje rade više stvari istovremeno :)), nakon toga koža mi više nije suha, ali nije ni masna, nakon svega 2 minute se osušilo i koža se nije prilijepila za hlače. Za mene njega kože i brza primjena na 1. mjestu!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci