TOLERIANE SENSITIVE 
Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu

Osnovna hidratantna njega za osjetljivu kožu

3337875578486
Pogledajte detalje proizvoda
TOLERIANE SENSITIVE  Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

142 recenzije

5.0142

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Nedvojbeno proizvod godine 💙 ”

Već 3 godine muče me akne koje su nastale kao posljedica PCOSa i njihovo nekotrolirano izbivanje na području čeljusti i brade. Nakon što sam ih sanirala LRP Effeclar + kremicom, ostalo mi je crvenilo za koje se pobrinula upravo ova krema. Savršene je teksture, lagana, brzo se upija, ostavlja kožu glatkom i svježom cijeli dan i ne masti se! Počela sam ju koristiti i u noćnoj njezi jer mi se sviđa kakva mi je koža kada se ujutro probudim, a s obzirom na to da cijelo ljeto provodim na moru ova je krema i tu položila svoj test - najbolja hidratacija. Osim toga, ublažava crvenilo i iritaciju kože što je za post-acne tretmane jako bitno. Svaka čast LRP! 💙

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Proizvod godine ”

Kremica se odlično ponaša ispod makeup-a i savršena je baza. Samostalno njeguje kožu lica bez potrebe za korištenjem drugih proizvoda. U kratkom vremenu postala je nezaobilazani dio moje skin care rutine.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ “Recenzija na osnovu isprobanog uzorka” ”

Koristim je tek tjedan dan, ali već sam uvidjela zašto je ovaj proizvod toliko popularan. Kad je namažem osjećam divan nalet hidratacije i svježine, a koža sjaji zdravljem. Svakako planiram nabaviti puno pakiranje, a preporučiti ću je i prijateljicama!

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ Recenzija na temelju isprobanog uzorka ”

Nakon prvog nanošenja odmah se na površini kože osjetila razlika u elastičnosti i mekoći. Umanjila mi je crvenilo lica i osjećaj zatezanja koji dobijem od znoja. Lijepo se upija i nije teška pa se ne znojim zbog nje. Kremicu koristim redovito već nekoliko dana i jako sam zadovoljna, planiram kupiti cijelo pakiranje nakon što iskoristim testni primjerak.

Napisao/la: 

Godine starosti: 40-49 godine

5

“ Recenzija na osnovu isprobanog uzorka ”

Ova kremica je odlicna za moju problematicnu i osjetljivu kozu lica.Od kad je koristim pristici su mi se smanjili i koza lica mi se vise ne ljusti..Koristim je svakodnevno,odlicno se upija tako da preko nje mogu staviti BB kremu ili puder.Cista desetka za ovu kremu☺

Napisao/la: 

Godine starosti: 20-29 godine

5

“ TOLERIANE SENSITIVE Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu ”

Toleriane sensitive krema se lako razmazuje i malo je potrebno da prekrije cijelo lice. A moć upijanja je zbilja izvrsna. Nakon par nanošenja mogu primjetiti da koži daje dovoljno hidratacije. Sve preporuke za ovu predivnu kremicu!¨:)

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci