TOLERIANE SENSITIVE 
Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu

Osnovna hidratantna njega za osjetljivu kožu

3337875578486
Pogledajte detalje proizvoda
TOLERIANE SENSITIVE  Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

20 recenzije

5.020

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Nježna krema ”

Krema koja čini moju i dječju kožu nježnom i hidratiziranom. Preporučam svima.

Napisao/la: 

Godine starosti: 18-24 godine

5

“ Najbolja krema ”

krema koju koristim godinama i još uvijek nije dosadila. Jakoo nježna,a pritom hidratanta. Ne masti moje mješovito lice i savršeno makeup sjeda na nju. Sve preporuke za ljude sa osjetljivom kožom.

Napisao/la: 

Godine starosti: 25-34 godine

5

“ TOLERIANE SENSITIVE💗 ”

Od kuda početi, kako sve obuhvatiti, a ne ponavljati se? La Roche-Posay i njihovi proizvodi? Jako ih volim, ne mogu da im odolim, kad bih barem mogla da ih stvorim! Što reći o mojoj omiljenoj i najboljoj kremi za lice Toleriane sensitive? Za mene to nije proizvod godine, već proizvod stoljeća! Moja koža je oduvijek bila iznimno suha i osjetljiva. Ovo čudo u maloj bočici je već nakon 12h dokazalo svoju učinkovitost: broj prištića na području čela mi se iznimno smanjio, a koža mi je postala nježna, meka i što je najbitnije, nahranjena, te nije više toliko suha. Odlična je jer smanjuje osjetljivost i iritaciju kože, a istovremeno hidratizira, intenzivno smiruje te obnavlja i štiti barijeru kože. Odlična je i kao podloga za make-up, ugodne je teksture - nije ljepljiva niti masna. Mogu zaista reći da su Toleriane sensitive i Toleriane njegujući gel za pranje lica dobitna kombinacija ukoliko se koriste zajedno i svakako su postali moja nova rutina za čišćenje i hidrataciju moje osjetljive kože. La Roche-Posay je broj 1 za moju kožu.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Najbolja ”

Duze vrijeme imam problema s crvenilom koze i perutanjem koze na licu, medjutim s otkricem ove kreme preporodila sam se, najbolji proizvod

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Huraa za proizvod ”

Brzo se upija i kožu ruku hrani, pa mi čuva ruke kada idem vani! Hrani kožu i njeguje ruke, tako da više nemam nikakve muke! Čini kožu glatkom i mekom, ne želim je zamijeniti drugom kremom nekom! TOLERIANE SENSITIVE za ruke pravi spas, obnavljaju suhu i ispucalu kožu svih nas! Uz ovu kremu ja sam sretna cura, za La Roche Posay veliko HUUURA!!! Krema je najbolja na svijetu, Svojom kvalitetom osvaja planetu!

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ TOLERIANE SENSITIVE ”

Još jedan proizvod iz linije koji vrijedi svake kune. Krema pomaže koži da izbori natrag svoju ravnotežu i ostane u njoj. Isprobano! Djeluje!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci