All comments on :
TOLERIANE ULTRA

Intenzivna umirujuća njega

3337872412486
Pogledajte detalje proizvoda
la-roche-posay-toleriane-ultra-intenzivna-umirujuca-njega-krema-za-lice-netolerantna-koza-alergije-umirujuce-djelovanje

12 recenzije

5.012

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Recenzija na temelju isprobanog uzorka ”

Ova krema mi je smirila kožu i spasila me dok je dermatitis divljao po licu.Isti tren pruza olaksanje koži koja svrbi i zateže.Zadovoljna sam i preporucam ju svima koji imaju dermatitis po licu.

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Recenzija na temelju isprobanog uzorka ”

Ovo je odlicna krema za sve alergicare jer trenutno umiruje kožu i hrani ju.Dobrog je sastava i ne moram se bojati da ce mi pogorsati stanje na licu.Istovremeno ju ne masti i dobra je podloga za sminku.Koristila sam ju ujutro i navecer i zadovoljna sam rezultatom.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ MOJ SPAS ”

Toleriane ultra koristim već duži period,kako imam psorijazu od svoje četrnaeste godine,pronaći odgovarajuću kremu mi je bila doslovno znanstvena fantastika. Mamina kolegica nam je preporučila La Roche-Posay ,a teta u ljekarni je odradila svoj posao. Preporučila mi je nešto iz linije Toleriane . Ja sam se odlučila za Toleriane ultra i ne bi ju mijenjala ni za što, jako sam zadovoljna. Nemam osjećaj zategnutosti , masnoće ma jednostavno tako lagana i prozračna kao da ništa nemate na licu ,a opet super osjećaj. Definitivno bi ju preporučila svima i onima s problemom i bez.

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Toleriane Ultra ”

Jednom sam u ljekarni dobila tester ove kremice i ubrzo nakon toga odlučila sam se na kupnju velikog pakiranja-i nisam požalila!Ubrzo je Toleriane Ultra postala moja najomiljenija kremica,čudo od kreme!Lagana,brzo se upija i moja koža je obožava!😍

Napisao/la: 

5

“ Toleriane ultra ”

Prije pola godine mi se pojavio osip na licu, i nakon nekoliko krivih terapija sa tabletama i kortikosteroidima koje mi nisu uopce pomogle nego pogoršavale osip počela sam koristiti upravo ovu kremu u kombinaciji s termalnom vodom i lice mi je od tad puno bolje , zapravo to je jedina krema koja na mojoj osjetljivoj koži ne stvara nikakve reakcije

Napisao/la: 

5

“ Čudo od kremice! 💗 ”

Iskreno preporučujem ovu kremicu ako se itko dvoumi oko kupnje! Koža mi se preporodila. Rezultati su vidljivi stvarno brzo. Ne bih je mijenjala ni za sto na svijetu. Hvala La roche posay na ovom čudu u kremici!!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci