All comments on :
Toleriane Sensitive Fluide
Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu

Osnovna hidratantna njega za mješovitu kožu

Pogledajte detalje proizvoda
Toleriane Sensitive Fluide Smirujuća hidratantna njega koja štiti kožu  packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

4 recenzije

5.04

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Našla sam svoju kremu napokon ”

Obožavam ovaj fluid! Iako je teksturom lagan jako dobro hidratizira, i odlično je (i jako brzo) izbalansirao moju mješovitu kožu (T-zona masna, ostatak suh), te mi koža nikad nije bila mekša. Koristim ga već mjesec dana, i tek sada vidim koliko sam zapravo crvenila imala (koje je uz ovaj fluid nestalo). Ja sam našla svoju kremu za cijeli život!

Napisao/la: 

Godine starosti: 50-59 godine

5

“ Senka ”

Toleriane Sensitive Fluide je fantastičan kao i ostali proizvodi Toleriane Sensitive,pišem iz iskustva jer ih imam sve i svi su vrhunski! La Roche-Posay i ja volimo se javno :)

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Dija ”

Fluid koji hrani,njeguje i zaglađuje kožu.Kožu koja je mješovita do masna -nakon par nanošenja već vidljiva poboljšanja na T -zoni !!!Kao podloga za daljni make up -savršen !!Nema zatezanja i osjećaja težine na licu!Odlična ambalaža za jednostavno korištenje.Ja sam svoju hidratantnu njegu napokon pronašla !

Napisao/la: 

Godine starosti: 30-39 godine

5

“ Osvrt na Toleriane Fluide ”

Godinama sam vjerna La roche proizvodima, počevši od pubertetskih akna čije posljedice su ostale i dan danas kao majka koristim Effaclare duo kremu za sos potrebe :) kao dnevnu kremu sam koristila Hydreane legere i uvijek eksperimentirala s drugim hidratantnim iz vase linije jer mi je uvijek falio dijelić da mi lice bude savršeno. Prilikom zadnje kupnje ponovno sam bila dosadna i tražila savjet farmaceuta i predlozili mi ovu kremu Toleriane Sensitive Fluide - savrsenstvo. Odusevljena sam i ne moram traziti dalje. Moje ispijeno lice od jednogodisnjeg nespavanja i iscrpljenosti od bebice je konacno zablistalo. Rekla bih da mi je sada lice kao bebina guza, ali ni bebina guza nije ubijek glatka i savrsena :)))

    LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

    Ostali članci