All comments on :
Toleriane njegujući gel za pranje lica

Njegujući gel za pranje lica. Protiv nelagodnog zatezanja kože. Protiv suhoće.

200ml : 3337875570404 400ml : 3337875545778
Pogledajte detalje proizvoda
Toleriane njegujući gel za pranje lica packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

9 recenzije

5.09

Napisao/la: 

5

“ Innovation! ”

Nježan, ne izaziva crvenilo, nema peckanja, nema zatezanja...OTKRIĆE... Vaši proizvodi mi pomažu da izađem na kraj sa svim manama na licu. Ne trebam vise ni puder, ni ko zna kakve proizvode da bi prekrila mane. Cijena sitnica naspram drugih proizvoda kojih sam probala. Mislim da ste dobili jos jednu vjernu mušteriju koja će vam se uvijek vraćati. Hvala Vam što ste mi vratili samopouzdanje i osmijeh na lice.Na kraju krajeva to je ono najbitnije :)

Napisao/la: 

5

“ Toleriane njegujući gel ”

Toleriane njegujući gel za pranje lica izrazito je pogodan za osjetljivu kožu kojoj većina konvencionalnih proizvoda ne odgovara. Otkad koristim gel nema zatezanja kože kao niti suhoće, a vrlo učinkovito uklanja i ostatke šminke. Pošto se borim sa kožom koja je ujedno i problematična i vrlo osjetljiva ovaj proizvod mi je puno pomogao i odmah se uvrstio u moju rutinu čišćenja kože lica. Svakako preporučam osobama sa osjetljivom kožom da isprobaju ovaj proizvod, jer vrlo je teško pronaći kvalitetan i pouzdan proizvod koji radi upravo ono što je navedeno, a ovaj gel je upravo to i vjerujem da nitko neće pogriješiti ukoliko mu da priliku.

Napisao/la: 

5

“ Malo savrsenstvo ”

Isprobala sam Toleriane njegujuci gel za pranje lica i imam sve pohvale u svezi njega. Savršeno odgovara mojoj kozi dajuci joj potrebnu hidrataciju i njegu. Kozu cini mekanom i barsunastom a sto je meni jako bitno koza je mirisna i predivna... Preporucila bih ga svima a pogotovo onima koji se misle da li ga kupiti ili ne..Savrsen je i zbilja jako ucinkovit.

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci