v_header-range_default.jpg

ANTHELIOS PIGMENTATION
Obojena krema za lice za zaštitu od pigmentacija nastalih izlaganjem suncu

v_products-dermato_NEW.png (LP602017)

Savjet dermatologa

Over-exposure to the sun is dangerous. Even while using a sunscreen product because it does not provide you 100% protection.

  Dermatološki testirana krema za zaštitu od sunca obogaćena Proceradom. Procerad smanjuje nepravilnosti i štiti od pojave crvenih i smeđih mrlja i ostalih oblika hiperpigmentacije. Vrlo visok faktor zaštite od sunca (SPF 50+) koji štiti od ultraljubičastog zračenja. Ova krema je namijenjena nanošenju na lice i ostala područja izložena suncu. 

  Krema štiti od vrlo širokog spektra štetnih sunčevih zračenja. Obogaćena je Proceradom koji štiti kožu pred posljedicama prekomjernog izlaganja suncu i pojavom hiperpigmentacije. Krema kožu njeguje i sprečava štetu nastalu zagađenjem. Testirano pod dermatološkim nadzorom.

  Krema je namijenjena osjetljivoj koži i koži, posebno osjetljivoj na sunce.

  Tuba s pumpicom od 50ml

  Svojstva

  Krema pogodna za kožu osjetljivu na UV zrake te kožu sklonu hiperpigmentaciji uzrokovanoj suncem. Najčešći rezultati takve izloženosti suncu su trudnička maska i staračke pjege. Pobrinite se za sebe i svoju kožu uz Anthelios kremu za sunčanje protiv nastanka pjega i hiperpigmentacije.
  Ova krema za sunčanje ima vrlo visoki i široki spektar zaštite od sunca (od vidljivih sunčevih zraka i nevidljivih ultraljubičastih zračenja - UVA/UVB). Optimalni i visoki zaštitni faktor SPF 50+ posebno je ojačan protiv UVA zraka (po duplo strožim kriterijima od preporuke Europske unije). Anthelio krema ima dodatne tehnologije kao što su XL-Protect i sustav UV filtriranja. Za dodatan antioksidativni učinak, možete upotrijebiti termalnu vodu La Roche-Posay.

  UČINKOVITOST PROIZVODA

  • Klinički dokazana efikasnost na koži osjetljivoj na sunce. Efikasnost Anthelios linije proizvoda je demonstrirana u 24 kliničkih studija koje su proveli svjetski poznati stručnjaci u području foto-dermatologije.

  TEKSTURA I PRIMJENA

  • Lako topljiva krema koja se lagano razmazuje i upija.
  • Ne lijepi se.
  • Nekomedogena (krema za sunčanje koja ne začepljuje pore).

  Kako koristiti ovaj proizvod za sunčanje:
  Namazati kremu na izložena područja neposredno prije izlaganja suncu. Savjet je da se krema ponovno maže često i obilato (pogotovo nakon brisanja ručnikom ili znojenja).
  Bitno je da stalno postoji zaštitni sloj, pogotovo pri jakom suncu kako bi se spriječile opekline, ali i štetnost nevidljivih UV zraka.
  Za vanjsku uporabu.
  la-roche-posay-anthelios-pigmentation-obojena-krema-za-lice-protiv-sunca-suncanje-pigmentacijske-mrlje-spf-50

  La Roche-Posay preporučuje

  VAŠA RUTINA ZA Anthelios

  Sastojci

  ImgIngredient_Procerad
  Procerad

  Pristunost Procerada utječe na balansiranje i ujednačavanje tena.

  ImgIngredient_Zatamljeni pigmenti u kremi
  Zatamljeni pigmenti u kremi

  Pomaže spriječiti hiperpigmentaciju uzrokovanu vidljivim sunčevim zrakama te odmah ujednačuje ten kože.

  ImgIngredient_XL-Protect dodatna tehnologija
  XL-Protect dodatna tehnologija

  Anthelios Pigmentation krema predstavlja odličnu kombinaciju UV filtera za zaštitu kože i antioksidansa koji idu puno dalje od zaštite protiv uobičajenih UVA i UVB zraka širokog spektra. Štiti kožu i od drugih štetnih podražaja kao što su onečišćenja i infracrvena zračenja.

  NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

  Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.