v_header-range_default.jpg

ANTHELIOS PIGMENTATION
Obojena krema za lice za zaštitu od pigmentacija nastalih izlaganjem suncu

 • Facebook
v_products-dermato (LP54466).png

Savjet dermatologa

Over-exposure to the sun is dangerous. Even while using a sunscreen product because it does not provide you 100% protection.

  Dermatološki testirana krema za zaštitu od sunca obogaćena Proceradom. Procerad smanjuje nepravilnosti i štiti od pojave crvenih i smeđih mrlja i ostalih oblika hiperpigmentacije. Vrlo visok faktor zaštite od sunca (SPF 50+) koji štiti od ultraljubičastog zračenja. Ova krema je namijenjena nanošenju na lice i ostala područja izložena suncu. 

  Krema štiti od vrlo širokog spektra štetnih sunčevih zračenja. Obogaćena je Proceradom koji štiti kožu pred posljedicama prekomjernog izlaganja suncu i pojavom hiperpigmentacije. Krema kožu njeguje i sprečava štetu nastalu zagađenjem. Testirano pod dermatološkim nadzorom.

  Krema je namijenjena osjetljivoj koži i koži, posebno osjetljivoj na sunce.

  Tuba s pumpicom od 50ml

  Gdje možete kupiti ovaj proizvod 

  Online kupnja

   Online kupnja

   Svojstva

   Krema pogodna za kožu osjetljivu na UV zrake te kožu sklonu hiperpigmentaciji uzrokovanoj suncem. Najčešći rezultati takve izloženosti suncu su trudnička maska i staračke pjege. Pobrinite se za sebe i svoju kožu uz Anthelios kremu za sunčanje protiv nastanka pjega i hiperpigmentacije.
   Ova krema za sunčanje ima vrlo visoki i široki spektar zaštite od sunca (od vidljivih sunčevih zraka i nevidljivih ultraljubičastih zračenja - UVA/UVB). Optimalni i visoki zaštitni faktor SPF 50+ posebno je ojačan protiv UVA zraka (po duplo strožim kriterijima od preporuke Europske unije). Anthelio krema ima dodatne tehnologije kao što su XL-Protect i sustav UV filtriranja. Za dodatan antioksidativni učinak, možete upotrijebiti termalnu vodu La Roche-Posay.

   UČINKOVITOST PROIZVODA

   • Klinički dokazana efikasnost na koži osjetljivoj na sunce. Efikasnost Anthelios linije proizvoda je demonstrirana u 24 kliničkih studija koje su proveli svjetski poznati stručnjaci u području foto-dermatologije.

   TEKSTURA I PRIMJENA

   • Lako topljiva krema koja se lagano razmazuje i upija.
   • Ne lijepi se.
   • Nekomedogena (krema za sunčanje koja ne začepljuje pore).

   Kako koristiti ovaj proizvod za sunčanje:
   Namazati kremu na izložena područja neposredno prije izlaganja suncu. Savjet je da se krema ponovno maže često i obilato (pogotovo nakon brisanja ručnikom ili znojenja).
   Bitno je da stalno postoji zaštitni sloj, pogotovo pri jakom suncu kako bi se spriječile opekline, ali i štetnost nevidljivih UV zraka.
   Za vanjsku uporabu.
   la-roche-posay-anthelios-pigmentation-obojena-krema-za-lice-protiv-sunca-suncanje-pigmentacijske-mrlje-spf-50

   La Roche-Posay preporučuje

   VAŠA RUTINA ZA Anthelios

   Sastojci

   ImgIngredient_Procerad
   Procerad

   Pristunost Procerada utječe na balansiranje i ujednačavanje tena.

   ImgIngredient_Zatamljeni pigmenti u kremi
   Zatamljeni pigmenti u kremi

   Pomaže spriječiti hiperpigmentaciju uzrokovanu vidljivim sunčevim zrakama te odmah ujednačuje ten kože.

   ImgIngredient_XL-Protect dodatna tehnologija
   XL-Protect dodatna tehnologija

   Anthelios Pigmentation krema predstavlja odličnu kombinaciju UV filtera za zaštitu kože i antioksidansa koji idu puno dalje od zaštite protiv uobičajenih UVA i UVB zraka širokog spektra. Štiti kožu i od drugih štetnih podražaja kao što su onečišćenja i infracrvena zračenja.

   NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

   Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.