\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Products

EFFACLAR H krema

Dopunska umirujuća hidratantna njega

 • Facebook

“Effaclar H krema”

Za ovu kremu imam samo riječi hvale. Dugo sam tražila nešto što će mi hidrirati kožu a samim tim da neću dobiti dodatne probleme kao što su začepljene pore ili akne. Mnogi proizvodi koje sam prije korisitla izazivali su mi začepljene pore i nepravilnosti, s tim da imam masnu i mješovitu kožu. Kada sam kupila ovu kremu bilo mi je žao da za nju nisam saznala prije. Od srca je preporučujem svima koji žele da imaju lijepu i hidridanu kožu, posebno onu koja je isušena raznim tretmanima lica.

Read more

  Vlaži masnu kožu oslabljenu terapijama koje isušuju kožu.

  40 ml tuba

  Gdje možete kupiti ovaj proizvod 

  Online kupnja

   Online kupnja

   Svojstva

   Masna koža oslabljena proizvodima za njegu koji isušuju kožu.
   EFFACLAR H vlaži masnu kožu oslabljenu proizvodima za njegu koji isušuju kožu. Također vraća koži lipide i obnavlja zaštitni hidrolipidni sloj te sadrži patentirani Ceramide 5 koji obnavlja funkcije zaštitnog sloja kože. Vraća osjećaj ugode i mekoće. Formula bogata La Roche-Posay termalnom vodom i Bisabololom koji umiruju nadraženost i crvenilo.

   UČINKOVITOST PROIZVODA

   -64% smanjeno isušivanje (Dermatološki-mjereno Dermascorom na 30 pacijenata koji su oralno uzimali Isotretinoin najmanje mjesec dana. Rezultati nakon 4 tjedna.)

   TEKSTURA I PRIMJENA

   Nanijeti ujutro i navečer nakon čišćenja kože i sušenja ručnikom. Nekomedogeno.
   la-roche-posay-lrp-effaclar-h-krema-umirujuca-hidratantna-njega-za-tijelo-masna-isusena-koza-vlazi-koza-isusena-tretmanima-nadrazenost-crvenilo-protiv-isusivanja

   NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

   Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.