v_header-product_effaclar_2018_INT.jpg (LP52667) (LP21353)

Effaclar DUO (+) SPF 30

Korektivna njega koja smanjuje nepravilnosti na koži i štiti od UV zračenja

“Dugogodišnje druženje :)”

Poštovani, Effaclar linija je moj vjerni suborac za problematičnu kožu, ne mogu bez njega već godinama! 10+ godina borbe sa aknama i ovo je jedina krema koju nakon 2 mjeseca nisam bacila u smeće. Duo, kasnije Duo(+), Unifaint ili Duo (+) SPF 30 ... ne znam koja mi je draža 🤭 Effaclar H je jedina krema koja pri pranju ne iziritira moju osjetljivu kožu! Toliko sam zavoljela tu liniju da uvijek imam "kućne" kreme, "one za vikendicu" i "one za put" kako bi ih imala gdje god da boravim.. jer ne prihvaća "zamjenske" kreme pa makar i na 1 dan! 🙈 😁 Hvala Vam i samo ostanite tako kvalitetni... Lijep pozdrav, Katarina 🙂

Read more

  Formula s aktivnim sastojcima koji smanjuju nepravilnosti i mrlje na koži, odčepljuju pore, obogaćena s XL-PROTECT tehnologijom protiv UVA, UVB zračenja i zagađenja iz okoliša.

  Tuba 40 ml

  Svojstva

  Masna koža sklona jače izraženim nepravilnostima i mrljama.
  Kod svakodnevne izloženosti UV zrakama i zagađenju iz okoliša, nepravilnosti se mogu pogoršati i voditi k hiperpigmentaciji (crvenim ili smeđim mrljama).

  Sve prednosti zaštite od sunca SPF 30 sadržani u dnevnoj njezi za lice svježe, gel teksture.
  Testirano u područjima visokog onečišćenja.

  TEKSTURA I PRIMJENA

  Upotreba: Nanesite ujutro na cijelo lice nakon što ste kožu prethodno temeljito očistili EFFACLAR gelom.
  Mjere opreza: Ovo nije proizvod za zaštitu od sunca. Tijekom produljenog izlaganja obilato i često nanosite proizvod za zaštitu od sunca.

  NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

  Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.