1180 x 183 lipikar.jpg

Lipikar Baume AP+M

Obnavljajući balzam s trostrukim učinkom. Umiruje kožu, sprečava svrbež i ponovno pogoršanje stanja kože. Pogodan za upotrebu kod atopijskog dermatitisa.

“Spas za suhu kožu tijela”

Svaku jesen i zimu moje noge napadne neka bolna suhoća u tolikoj mjeri da mi se čak stvore i ljuskice. Otkad sam ovo počela koristiti stanje je puno bolje, nije riješio 100% problem, ali zaista je smanjio do te mjere da ljuskica više nema i imam osjećaj da mi stvara zaštitni sloj na koži koja je sad bar malo mekša. Za mene proizvod koji dušu dao. Također ga volim koristiti i na djeci koja su sklona dermatitisu i alergiji od hladnoće. Najviše mi se sviđa ambalaža jer s njom lakše doziram potrebnu količinu proizvoda.

Read more
  • ImgPicto_Iznimna suhoća, koža sklona atopijiIznimna suhoća, koža sklona atopiji
  • ImgPicto_Bez mirisaBez mirisa
  • ImgPicto_Tijelo i liceTijelo i lice
  • ImgPicto_Bebe, djeca i odrasliBebe, djeca i odrasli

LIPIKAR Baume AP+M vraća ravnotežu mikrobiomu kože. Trenutačno smiruje kožu i djeluje protiv svrbeža. S njegovom učinkovitošću protiv vraćanja simptoma upale su rjeđe. Hrani kožu i obnavlja njenu barijeru. Formulirano za bebe, djecu, odrasle s vrlo suhom kožom sklonom ekcemima ili alergijama.

Pumpica od 400 ml ili tuba od 200 ml

Svojstva


Iznimno suha koža sklona atopijskom dermatitisu i alergijama.
Bebe, djeca i odrasli.

Lipikar Baume AP+ smiruje iznimno suhu kožu i ublažava svrbež neposredno nakon nanošenja. Djeluje tako da vraća ravnotežu i štiti prirodnu barijeru kože te dugotrajno smanjuje pojave jake suhoće. Formuliran je za maksimalnu toleranciju, može ga koristiti cijela obitelj, od beba do starijih za bolju kvalitetu života.

UČINKOVITOST PROIZVODA

Klinički dokazana učinkovitost putem 7 kliničkih studija na koži sklonoj atopijskom dermatitisu i alergijama.

82% pacijenata koji koriste LIPIKAR Baume AP+M tijekom mjesec dana nisu iskusili povratak simptoma u usporedbi s 26% ljudi koji koriste standardnu njegu*:
*Klinička studija na 50 ispitanika

Rezultati kliničke studije za upotrebu uz LIPIKAR Syndet AP+  njegu za pranje**

Svrbež je smanjen -41%
Nedostatak sna je smanjen -42%
**Kliničko ispitivanje na 51 osobi (odrasli i djeca) tijekom 2 tjedna upotrebom proizvoda Lipikar syndet AP+ i Lipikar Balm AP+M

TEKSTURA I PRIMJENA

Brzo se upija olakšavajući i ubrzavajući dnevnu rutinu. Nemasno, neljepljivo.

Nanijeti na lice i tijelo jednom dnevno.

Za bolje rezultate očistite kožu nježnim proizvodom bez sapuna koji obnavlja lipide kao što je LIPIKAR Syndet AP+ ili LIPIKAR Huile Lavante AP+ i nanosite LIPIKAR Stick AP+ tijekom dana prema potrebi za smirivanje svrbeža i suhoće.
la-roche-posay-lipikar-baume-ap-+-balzam-protiv-iritacije-i-svrbezi-osjetljiva-koza-atopija-atopijski-dermatitis-izrazito-suha-osjetljiva-iritirana-koza

La Roche-Posay preporučuje

VAŠA RUTINA ZA Lipikar

Sastojci

ImgIngredient_KARITE MASLAC
KARITE MASLAC

Karite maslac je ključni sastojak svih LIPIKAR formula i poznat je po sposobnosti obnove hidrolipidnog filma pomoću lipida sličnih lipidima kože. Održivi izvori. 100% karite maslaca dolazi iz pouzdanih izvora u Burkini Faso.

ImgIngredient_NIACINAMID
NIACINAMID

Smirujući aktivni sastojak koji pomaže kod smirivanja svrbeža i obnove lipidne barijere na koži. Pimjereno za koži sklonu atopijskom ekcemu.

ImgIngredient_AP+M TEHNOLOGIJA [AQUA POSAE + MICRORESYL]
AP+M TEHNOLOGIJA [AQUA POSAE + MICRORESYL]

Ekskluzivni aktivni spoj koji ujednačuje mikrobiom kože - nevidljivi živući ekosustav kože.

NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.