Toleriane Make up banner

TOLERIANE TEINT Mineral

Kompaktni korektivni puder

“Ono kad ljubav na 1. koristenje preraste u ovisnost:)”

Ovaj puder kupila sam sasvim slucajno prije cca 4 godine, eto..iz ciste zelje da probam nesto novo.Kako i inace kada je u pitanju lice najvise vjerujem ljekarnickim proizvodima, izbor je pao na LRP. Od tada se ne odvajam od njega, toliko je dobar da sam ga spremna kupiti i dok mi stari jos nije potrosen i raditi zalihe:) Inace nisam ljubiteljica teske sminke, ali imam periode u kojima mi lice jednostavno zahtjeva malo bolju kamuflazu.. super je bas u tome sto ne ostavlja osjecaj tezine na licu i ne stvara efekt maske , a tako dobro prekriva nedostatke, a da uz to ne zacepljuje pore i ne radi nikakve nerede po licu! Moja koza je mjesovita, samim time i dosta zahtjevna, ali zato uz Toleriane teint Mineral izgleda odlicno i u svojim najgorim danima. Za mene je ovo definitivno otkrice i jedan od onih proizvoda koje bih odmah kupila u zalihama do kraja zivota da mogu. Effaclar duo + i ovaj puder = savrsenstvo

Read more

  Prekriva nepravilnosti kože. Čisti i matira, a da ne začepljuje pore.

  Kompaktni puder 9,5 g

  ImgNuance

  Svojstva

  Od normalne do mješovite kože
  Ispravlja nepravilnosti normalne i mješovite osjetljive ili netolerantne kože. Mineralni prah poput pudera prekriva lice, a da ne začepljuje pore. Iznimno mekana spužvica posebno je dizajnirana za osjetljivu kožu.Visoka tolerancija. Testirano na osjetljivoj koži. Nekomedogen proizvod. UV zaštita SPF 25.

  UČINKOVITOST PROIZVODA

  Ten je savršeno ujednačen, matiranog i prirodnog izgleda. Nepravilnosti se smanjuju iz dana u dan.

  TEKSTURA I PRIMJENA

  Nanesite malu količinu TOLERAINE TEINT kompaktnoga korektivnog pudera spužvicom i razmažite od sredine lica prema vanjskim dijelovima. Može se koristiti i za popraviti šminku tijekom dana.
  la-roche-posay-toleriane-teint-mineral-kompaktni-korektivni-puder-puder-u-kamenu-mineralni-puder

  NAŠA PREDANOST SIGURNOSTI

  Standardi sigurnosti stroži od međunarodnih kozmetičkih propisa.