Preporuka više od 25.000 dermatologa

La Roche-Posay i dermatolozi:
jedinstveni odnos u službi osjetljive kože

Img_La   Roche-Posay i dermatolozi:  jedinstveni   odnos u službi osjetljive kože


Rezultat kombinacije termalne vode iznimnih svojstava i jedinstvene ekspertize stručnjaka za osjetljivu kožu, partnera dermatološkog laboratorija La Roche-Posay, s 25.000 dermatologa diljem svijeta. To je čitava jedna zajednica nastala iz 40 godina dugog odnosa koji prerasta svakodnevnu brigu za osjetljivu kožu. Suradnja na ekskluzivnim kliničkim ispitivanjima koja objedinjuje dermatološku ekspertizu i doprinosi neprestanoj edukaciji i društveno odgovornom radu... iz dana u dan stvaramo bolji život za ljude s osjetljivom kožom usko surađujući s ovim stručnjacima za njegu kože.

Razumjeti potrebe i naći rješenja


Cilj naših proizvoda je pomoći dermatolozima smanjiti doze, poboljšati usklađenost pa čak i smanjiti određene kožne nuspojave uzrokovane medicinskim tretmanima. Stvaranje takvih formula, savršeno prilagođenih potrebama dermatologa glede učinkvitosti, tolerancije i kozmetičnosti, podrazumijeva uspostavljanje iznimno uske suradnje s njiima i to u svakoj etapi dizajniranja proizvoda, od prepoznavanja potrebe do pozicioniranja.
  stroga klinička ispitivanja

v_article_19955_01_NEW.jpg (LP602017)


Kako bi iskoristili neprocjenjivu priliku za dijeljenjem informacija i diskusijom, naši sastanci europske i brazilske znanstvene komisije okupljaju 15 dermatologa iz različitih zemalja. Za nas ove rasprave predstavljaju priliku da bolje razumijemo potrebe osjetljive kože ili kože sklone patološkim stanjima, kao i one koji je liječe. Odličan primjer je sastanak inovativnih snaga Dermatološkog laboratorija,<br>
La Roche-Posay i zdravstvenih stručnjaka.
  Lipikar Baume AP+M,
savršeni emolijens za tijelo koji njeguje vrlo suhu do atopičnu kožu dokazao je između ostalog svoju učinkovitost pri smanjenju učestalosti izbijanja kod 1.256 djece tijekom opservacijskog ispitivanja u 10 zemalja.
1.

Obvezujemo se na društvenu odgovornost zajedno s dermatolozima.

v_logo-fondation_LRP.jpg


Zaklada La Roche-Posay osnovana je 1995. godine i predstavlja stvarni dokaz naše predanosti dermatolozima. Svake godine podržava mlade istraživače i društveno odgovorne inicijative koje ciljano poboljšavaju kvalitetu života pacijenata.

Saznajte više

Naša ekspertiza u službi stručnjaka


"Sve je započelo prije 15 godina u Španjolskoj sastankom predsjednika Španjolskog dermatološkog društva i Laboratorija La Roche-Posay", prisjeća se Claire Sentenac, međunarodni direktor medicinske komunikacije u La Roche-Posayu. Ova dotad neviđena suradnja dovela je do "Residents class": medicinskog treninga s ciljem podizanja svijesti mladih dermatologa o novim terapeutskim pristupima i važnosti zaštite od sunca.


Ova je inicijativa, trenutno aktivna u 18 zemalja, i temelj je mnogim drugim La Roche-Posay akcijama koje podržavaju rad dermatologa - neprestane edukacije, online treninzi, znanstvene publikacije…
  Radionice korektivnog make-upa, škole o atopiji, podrška "Danu zaštite od melanoma"  
itd. predstavljaju svakodnevne načine rada sa zdravstvenim stručnjacima kako bi se poboljšali životi ljudi s osjetljivom ili problematičnom kožom.

Mreža stručnjaka na našoj strani


Dijalog s dermatolozima ne prestaje kada proizvod dođe na tržište: u redovnom kontaktu sa širokom mrežom zdravstvenih stručnjaka i medicinskih predstavnika svakodnevno prikupljamo informacije o stvarnim iskustvima pacijenata glede naših proizvoda. To nam je neophodno za produbljivanje znanja i razvijanje još učinkovitijih proizvoda za njegu kože.

1Opservacijsko ispitivanje na 2.060 djece u 10 zemalja.