Babyklub

PRIDRUŽITE SE I VI!

Biti roditelj divno je iskustvo, ali istovremeno i puno svakodnevnih pitanja. Jedno od njih odnosi se na njegu osjetljive kože Vašeg djeteta. Čak i kada nema nikakvih poteškoća, koža beba i djece je najosjetljivija te zahtijeva posebnu njegu. Pridodamo li tome sve češću pojavu atopijskog dermatitisa, ekcema ili svakodnevne nadraženosti poput pelenskog osipa ili dojenačkih akni, uviđamo da je ključno odabrati proizvode za njegu i higijenu koji pružaju 100% tolerancije za osjetljivu kožu.

Preko 30 godina istraživačkog iskustva i 25 patenata čini La Roche-Posay vodećom markom u razvoju proizvoda formuliranih za osjetljivu kožu, osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost.

La Roche-Posay je osnovao Baby klub za sve roditelje kako bi im pomogao u njezi najosjetljivije kože te bio njihov saveznik u zaštiti kože njihovog djeteta.

Uključenjem u La Roche-Posay Baby klub ostvarujete posebne pogodnosti kreirane baš za roditelje - posebne popuste, mogućnost da prvi isprobate novitete i mogućnost prvenstva dobivanja uzoraka.

Nakon učlanjenja u klub na Vašu adresu poslat ćemo poklon dobrodošlice.* Na Vašu ćemo e-mail adresu slati korisne savjete te savjete stručnjaka kako njegovati dječju kožu. Prvi ćete imati prilike saznati ali i isprobati La Roche-Posay novitete te primati informacije o promocijama.

*Poklon možete očekivati u roku 60 dana od prijave.

POKLON
DOBRODOŠLICE

Prilikom učlanjenja u
La Roche-Posay Baby klub
nagrađujemo sa poklonom
iznenađenja!PRIJAVI SE