Svjedočanstva

„Šminka za osjetljive oči za mene predstavlja uspjeh!"

Img_„Šminka za osjetljive oči za mene predstavlja uspjeh!"

Nakon nekog vremena Anine oči više nisu mogle tolerirati gotovo ništa. Baš kad je mislila da će morati odustati od svojih navika uljepšavanja, otkrila je nježnu šminku koja garantira toleranciju. Pročitajte njezinu priču.

Kontekst

Ana, smatrate li da su Vaše oči posebno osjetljive?

U početku si pokušavamo objasniti da nam oči suze zbog hladnoće. Ja sam, na primjer, osjećala svrbež i oči su mi suzile. Posjetila sam oftalmologa i pitala je li to normalno. Dobila sam odgovor da jest. Onečišćeni zrak u Zagrebu i vrijeme provedeno ispred kompjutora samo doprinose činjenici da već dvadeset godina nosim kontaktne leće.

Simptomi

Dakle ništa niste poduzeli u vezi sa svojim očima?

Jesam! Nakon posjeta oftalmologu, ostalo je samo jedno rješenje: voditi pojačanu brigu o svojim očima. Smanjila sam vrijeme nošenja leća, a i nosila sam ih rjeđe. No, još važnije, morala sam promijeniti svoje navike šminkanja.

Sammenheng

Jeste li probali šminku za osjetljive oči?

Moram priznati da sam u početku bila skeptična. No razgovarala sam o tome s kolegicama i one su me uvjerile da je šminka za osjetljive oči učinkovita. I od tad se mogu pohvaliti samo uspjehom! Za nekoga tko se, poput mene, voli lickati to je vrlo bitno jer se mogu i dalje poigravati svojim izgledom: svijetle, uredne boje tijekom dana i intenzivnije boje za romantične večere. Ništa nije zabranjeno, čak ni efekt „zadimljenih očiju". Zahvaljujući posebnoj olovci za osjetljive oči!

LA ROCHE-POSAY PREPORUČUJE:

Ostali članci